Bezoek ons seminarcentrum

Het scholingsaanbod van Viega

Het scholingsaanbod van Viega

S1 Systeemtechniek van Viega

Wie de stortvloed aan nieuwe technieken, veranderende wet- en regelgeving en investeringsprogramma’s wil blijven beheersen, heeft veel werk te doen. Welke belangrijke veranderingen brengt het bouwbesluit? Hoe kunnen mijn klanten goed en snel inspelen op investeringsprogramma’s? Hoe kan ik de installatie met betrekking tot verwarming en warmwater energie zo energie-efficiënt mogelijk inregelen? Wij geven u een beknopt overzicht van de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen.

F1 Vloerverwarming - nieuwbouw en renovatie

Beleef de voordelen van vloerverwarming. In deze voorlichtingsbijeenkomst ervaart u de praktische toepassing van het verwarmen met wand- en vloersystemen. Ook komt de eenvoudige verwerking van de Viega Fonterra systemen aan de orde, zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw. Wij besteden onder meer gedetailleerde aandacht aan de systemen voor de woningbouw en aan alles wat u weten moet over materialen, materiaaleigenschappen, dimensioneren en toepassingsgebieden. Afsluitend informeren we u over het technisch inregelen en verschaffen u alle relevante vakgerichte informatie.

V1 Viptool - Ontwerpen en berekenen

Viega Viptool is het reken- en tekenprogramma voor al uw technische installaties. Voor het berekenen van diverse installaties. Denk hierbij aan sanitair, verwarming, koeling en uiteraard ook de Viega Smartloop-inliner. Verdere mogelijkheden met Viega Viptool zijn het berekenen en tekenen van afvoerwaterinstallaties. Met externe extra modules kunt u ook electrische en luchtinstallaties berekenen.