Adressen van subsidies voor warmtepompen

of andere vormen van duurzame energie?

Duurzame energie en vloerverwarming van Viega

Meervoudige subsidiemogelijkheden

Amsterdam en Rotterdam? Sanering van oude wijken of nieuwbouw? Warmtepompen of zonne-energie? Het aanbod van subsidieprogramma's kan aantrekkelijk zijn en verschilt daarbij soms ook regionaal. U kunt meer informatie opvragen bij www.energieoverheid.nl.

Subsidiemogelijkheden

Gebruikt u ook de overheidsinformatie over subsidieregeling duurzame energieproductie (SDE+). Wellicht dat voor uw situatie interessante subsidiemogelijkheden van toepassing. Misschien kan ook uw installateur u hierover nader informeren.

Energieoverheid

Via www.energieoverheid.nl is alle informatie te verkrijgen over wind- en zonne-energie en overige duurzame energiebronnen. Ook treft u alle doorverwijzingen ten aanzien van eventuele subsidieprogramma's.

Agentschap informatiedienst

Gebruikt u ook de overheidsinformatie over energiegebruik en -besparing. Wellicht dat voor uw situatie interessante subsidiemogelijkheden van toepassing zijn.

Subsidieregeling duurzame energie

Alle verkrijgbare subsidies in een eenvoudig overzicht. Geschikt voor woningeigenaren, woningcorporaties en particuliere verhuurders. Op de vraag: welke subsidie is kan ik eventueel ontvangen?, krijgt u hier antwoord.