Waarom u met vloerverwarming meer

indelingsmogelijkheden heeft.

Wandverwarming van Viega: Meer indelingsmogelijkheden van de ruimte

Meer mogelijkheden, zelfs in de kleinste ruimte

Met name in de kleine ruimten en vertekken met veel dakspanten zijn de mogelijkheden voor het toepassen van radiatoren zeer beperkt. Ook bij het ontwerpen van de keuken en de badkamer komt de indeling ernstig in het gedrang, vanwege onvoldoende wandruimte. Vloerverwarmingssystemen, zoals de Viega Fonterra-systemen, zijn optisch niet aanwezig en verwarmen de vloer, wanden of plafonds gelijkmatig. Het resultaat: er blijft veel vrij oppervlak over om de ruimte verder naar eigen inzicht in te richten.

Ook met vloerverwarming: vrije keuze van het type vloerafwerking

Vloerverwarming beperkt de speelruimte bij de keuze van een geschikte vloerafwerking? Helemaal niet waar! Plavuizen, tegels, parket, laminaat of vloerbedekking. Alles is mogelijk. Bij grote oppervlakken, zeer dikke vloerkleden  of andere vloerbedekking moet u er wel altijd op letten dat het uitgekozen type stof uitdrukkelijk gebruikt kan worden in combinatie met vloerverwarming.

Sneller reinigen en renoveren

Bij gebruik van radiatoren vormen zich in de tijd grauwsluiers aan de wand. Indien gekozen wordt voor vloerverwarming in plaats van radiatoren, vallen deze lastige schoonmaakwerkzaamheden weg. De wanden blijven langer schoon. Er hoeven geen radiatoren te worden afgeplakt, waardoor het overschilderen eenvoudiger is. Wilt u vloerverwarming bij renovatie? Klikt u dan op de rechter link.

Hebt u verder nog informatie nodig?

In onze brochure "Viega Fonterra vloer- en wandverwarmingssystemen" hebben wij informatie over de verschillende systemen van vloerverwarming opgenomen.

Download brochure

Vloerverwarming van Viega heet  Fonterra - Download hier de brochure!