FAQ's

voor installateurs

Headline

Is er voor Fonterra een service voor reserve-onderdelen?

Vanzelfsprekend zijn er reserve-onderdelen van Fonterra verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld kleppen of ventielen voor de verdelerunit. Andere reserve-onderdelen zijn niet nodig, omdat vloerverwarming in de regel onderhoudsvrij is. Als toebehoren is onder meer verkrijgbaar: Fonterra-EPS (PUR), isolatieplaten, Fonterra afwerkvloer toevoegingen, etc.

Welke aanvullende componenten zijn er nodig voor ruimtekoeling?

Hiervoor moet gebruikt worden gemaakt van een Fonterra ruimtethermostaat en de bijbehorende basisunit voor verwarmen en koelen. Dit, naast bijvoorbeeld een reversibele warmtepomp. De moderne ruimtethermostaat is verbonden met de basisunit en stuurt de op de verdeler gemonteerde servomotoren aan. Er wordt automatisch geschakeld met een “change-over signaal” tussen de verwarming- en de koelmodus.

Zijn er schakelklokken of vergelijkbare toebehoren van Viega Fonterra?

De Fonterra kamerthermostaat biedt een tijdprogramma met 32 onafhankelijke schakeltijden, die naar eigen inzicht voor een week kunnen worden ingesteld. Er is af fabriek een standaardprogramma ingesteld, dat naar geheel naar eigen wens door de gebruiker kan worden aangepast.

Heeft u nog andere interessante tips?

Stuur ons uw tip voor de FAQ pagina. Bij de volgende update van deze site kunnen we meteen uw vraag en het antwoord ten behoeve van u en andere geïnteresseerden weergeven.

Tip voor de FAQ van Viega

faq